Nu hulp nodig?

Bel 085 029 85 09

(lokaal tarief, 24/7)

Gebruik het formulier

(geheel vrijblijvend!)

Alternatieve, milieuvriendelijke middelen tegen muizen

Wilt u geen muizengif gebruiken? Bent u op zoek naar een alternatief voor muizenkorrels? Hier vindt u een opsomming van diverse milieuvriendelijke alternatieven. Nota bene: een middel tegen muizen gebruiken hoeft niet de oplossing van uw muizenplaag te betekenen. Er kunnen weer nieuwe muizen komen.

 

Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan via dit formulier. Wij zullen u zo spoedig antwoorden.

Wilt u in contact komen met een professionele ongediertebestrijder bij u in de buurt? Dat kan via Kijk op Ongedierte. Bel tegen lokaal tarief met 085 029 85 09. Een deskundige lokale ongediertebestrijder staat u direct te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook 's avonds of in het weekend!

Diervriendelijke muizenval

Vangt muizen zonder ze letsel toe te brengen. De muizen hoeven niet te worden aangeraakt, door het gewicht van de muis kantelt de val, zodat de muis er niet meer uit kan. U hoeft de val alleen nog maar te openen en de muis in het bos los te laten.

Muizen vangkooi (diervriendelijk)

Groen geplastificeerde draadkooi. Geschikt voor het diervriendelijk wegvangen van grote aantallen muizen. Inloop aan vier zijden. Groot luik aan de bovenzijde (13x15 centimeter) om de val te ledigen, en om lokmiddel te plaatsen.

Elektrische muizendoos

De muizen worden door middel van voer gelokt naar de elektrische muizenlokdoos. Als de muizen in de lokdoos zijn aangekomen worden ze op een snelle manier geëlektrocuteerd. Wanneer de doos wordt open gemaakt gaat de spanning er gelijk vanaf.

Muizendraadval (muisvriendelijk)

Muizenval met inloopgang. De vangkooi is vervaardigd van verzinkt staal. Deze kooi is speciaal ontwikkeld om muizen levend te vangen. Door het lage model is deze val makkelijk te plaatsen. Na de vangst kunt u de muizen weer in de natuur vrij laten, zonder te doden.

Opvouwbare muizengrijper

Ideale lichtgewicht aluminium grijper, voor het oppakken en verwijderen van dode muizen of ratten.

Automatische muizenval (groot en klein, muisvriendelijk)

Met deze val kunt u tot tien muizen per keer levend vangen om daarna weer in het bos vrij te laten. Deze werkt geheel automatisch en is geheel gifvrij en diervriendelijk. Makkelijk onder kasten te plaatsen. Versnel de vangst door wat lokpoeder in de val te plaatsen.

Pasta voor het weren van ratten en muizen

Een pasta waarmee u allerlei ongedierte de toegangswegen naar uw woonhuis of voorraden verspert. Voor het dichten van naden, kieren, sparringen, zettingsscheuren, metselwerk en rioleringen.

Meer informatie over de bestrijding van muizen
Overzicht ongedierte en ongediertebestrijding


© 2015 Kijk Op Ongedierte