Nu hulp nodig?

Bel 085 029 85 09

(lokaal tarief, 24/7)

Gebruik het formulier

(geheel vrijblijvend!)

Muizenplaag na zachte winters

Wegwerkzaamheden, een renovatie van een woonwijk, een overdadige oogst of gewoon een zachte winter. Het zijn kleine verstoringen, die veel overlast aan muizen (en ratten) kunnen bezorgen.

Mocht u nog vragen hebben, stel deze dan via dit formulier. Wij zullen u zo spoedig antwoorden.

Wilt u in contact komen met een professionele ongediertebestrijder bij u in de buurt? Dat kan via Kijk op Ongedierte. Bel tegen lokaal tarief met 085 029 85 09. Een deskundige lokale ongediertebestrijder staat u direct te woord om uw vragen te beantwoorden. Ook 's avonds of in het weekend!

Muizen teisteren AH

Aldus een van de artikelen van het AD op woensdag 18 juli 2007. Bij Albert Heijn op Utrecht CS doen muizen zich tegoed aan lekkere warme broodjes. Een oplettende voorbijganger filmt het spektakel met zijn mobieltje. Op You Tube is het filmpje verwijderd. Maar op dumpert.nl kunt u het nog steeds bekijken.

http://www.dumpert.nl/mediabase/21037/0f401738/muizen_in_het_brood_van_ah.html

Guinness Record: grootste muizenplaag

Onvoorstelbare beelden van een van de boerderijen in Australië die eind 1993 gebukt gaat onder een ongekende muizenplaag. De oogst wordt vernietigd, varkens worden aangevreten, gereedschap gaat eraan. Zijn de beelden echt? Wij weten het niet. Bekijk het filmpje op liveleak.com:

Videofilmpje van 's werelds grootste muizenplaag

Meer informatie over de bestrijding van muizen
Overzicht ongedierte en ongediertebestrijding


© 2015 Kijk Op Ongedierte