Nu hulp nodig?

Bel 085 029 85 09

(lokaal tarief, 24/7)

Gebruik het formulier

(geheel vrijblijvend!)

Disclaimer website kijk-op-ongedierte

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op de websites van Wolf Knab Projecten BV. Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer.
     
In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: de op deze website getoonde informatie.

Deze website en de content zijn eigendom van Wolf Knab Projecten BV.
     
De content is door Wolf Knab Projecten BV met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan Wolf Knab Projecten BV niet instaan. Wolf Knab Projecten BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid ten aanzien van directe en/of indirecte schade die op enigerlei wijze voortvloeit uit de informatie die op of via deze website wordt aangeboden.
     
Verwijzingen naar websites die niet door Wolf Knab Projecten BV worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. De juistheid en volledigheid van informatie op deze websites is door Wolf Knab Projecten BV niet geverifieerd. Wolf Knab Projecten BV kan niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden.
     
Het is u niet toegestaan de inhoud van de website te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van Wolf Knab Projecten BV.
     
Mocht deze website onverhoopt (beeld)materiaal bevatten waarop auteursrecht van derden berusten, wilt u dan contact opnemen met Wolf Knab Projecten BV.

Nadere informatie

Indien u nog vragen of twijfels heeft kunt u contact opnemen met ons.
Wolf Knab Projecten BV behoudt zich alle rechten voor.


© 2015 Kijk Op Ongedierte